International

Internationaal vervoer

Met een luxe en comfortabele taxi van 020taxiservice is een internationale rit nooit zo ontspannen en aangenaam geweest. Wij vervoeren al onze klanten die een internationale rit hebben gereserveerd met een ruime E-klasse Mercedes voorzien van alle mogelijke comfort en alle gemakken om u reis zo prettig mogelijk te maken. Een internationale reis gaat gepaard met uren lang in de auto zitten, maar bij 020taxiservice kunt u deze tijd optimaal gebruiken om bijvoorbeeld uw zakelijke taken uit te voeren (WiFi beschikbaar) of om gewoon lekker ontspannen in de leren massagestoelen te zitten vergezeld met een kopje koffie. Onze taxi’s zijn representatief voor u als persoon of organisatie aangezien ons wagenpark niet ouder is dan vijf jaar.

Wilt u een taxi reserveren voor een belangrijke klant? Dan staan wij uiteraard klaar om de beste service te verlenen en te fungeren als een vistekaartje voor u als persoon of organisatie. Wij nemen de beste zorg voor u relaties en klanten en zorgen dat deze niks te kort komt, waarbij de aandacht ligt op de details van de service.

Met onze vaste, zakelijke tarieven komt u nooit voor verrassingen te staan én we rijden altijd op tijd. U kunt op ons rekenen.

Vaste tarieven

U kunt in overleg een vaste prijsafspraak maken voor u internationale rit, vraag een offerte aan op info@020taxiservice.nl of bel ons op: 06 86 11 66 00.

Hieronder vindt u een kleine overzicht van vaste prijzen die wij hanteren voor internationale reserveringen, er is altijd ruimte voor overleg met betrekking tot de prijs!

Landen binnen Europa: België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Luxemburg, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Polen, Zweden, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Noorwegen, Finland, Italië, Kroatië, Slovenië, Griekenland.

Landen buiten Europa: Marokko, Turkije.

live-work-europe-638x300