Particulier vervoer

Kwaliteit en Professionaliteit

020taxiservice is een professionele aanbieder van taxi vervoer in Amsterdam en omgeving tegen zeer scherpe tarieven. De kwaliteit van de dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel, aangezien de enorme concurrentie op de taxi markt is het van belang om onderscheidende factoren te hebben ten opzichte van de concurrentie en bij ons is het service en kwaliteit! Zo zijn al onze taxi’s voorzien van alle luxe en comfort zoals een luxe interieur, navigatiesystemen, airco en nog veel meer. De chauffeurs bij ons in dienst zijn professioneel gecertificeerd, klantvriendelijk en staan altijd open om u te helpen met al uw vragen. Al onze chauffeurs spreken naast algemeen beschaafd Nederlands ook Engels.

  • Kwaliteit
  • Service
  • Klantvriendelijkheid

Loyaliteit

Klanten die vaker bij ons een taxi bestellen krijgen te maken met een vaste klantenkorting, deze kan oplopen van 5 tot 20 procent van de ritprijs tevens geniet u van voorrang bij het reserveren van een taxi.

Dag en Nacht Taxi

Op onze website kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week een taxi reserveren. U kunt meteen met enkele muisklikken een taxi bestellen, de transparantie ten opzichte van de prijzen zorgen ervoor dat u zorgenloos een reservering kunt plaatsen waarbij u de ritprijs altijd vooraf weet!

Fotolia_61153020_Taxischild-mit-Spiegelung-im-Dach-des-Taxis-©-Christian-Müller-Fotolia-595x396