Private driver

Private driver

Het reserveren van een privé chauffeur is altijd maatwerk en afhankelijk van uw wensen en de afnamefequentie. Het afleggen van lange afstanden op de weg voor uw werk kan vervelend en meer arbeidsintensief zijn dan u dacht, urenlang geconcentreerd autorijden kan zijn tol eisen op uw primaire taken. In plaats van dat u urenlang in de auto geconcentreerd op de weg zit, kunt u zich ontspannen in onze comfortabele directie auto en uw reistijd gebruiken voor bijvoorbeeld zakelijke taken. Onze professionele chauffeur neemt u de zorg voor het veilig rijden uit handen en zorgt ervoor dat u in alle comfort en luxe kunt focussen op de taken die voor u belangrijk  zijn.

Onze tarieven worden berekend over de rijtijd, wachttijd en de afstand per KM. En per detachering wordt een starttarief van 80,- in rekening gebracht buiten de regio Amsterdam en binnen de regio Amsterdam is het starttarief 25,-. Verder bieden wij de mogelijkheid aan om een prijsafspraak te maken. Zoals bij het zakelijke vervoer van 020taxiservice geldt voor het bestellen van een privé chauffeur hetzelfde, u krijgt de mogelijkheid om de dienst aan te passen aan al uw wensen. Wilt u bepaalde attributen in de auto hebben of toegang hebben tot WiFi het is allemaal mogelijk! Het lijkt misschien een luxe, maar als u bedenkt hoeveel tijd u kunt winnen door een privé chauffeur in te huren, weegt dit ruimschoots op tegen de kosten. Geen omkijken meer naar het verkeer, en het zoeken naar een parkeerplek is passé, de privé chauffeur staat weer voor u klaar als u terug wilt.

Onze privé chauffeurs zijn bovendien geselecteerd op hun sociale vaardigheden. Maakt u graag een praatje onderweg om u te ontspannen? De privéchauffeur weet er raad mee. Werkt u liever in stilte achterin de auto? Ook geen probleem. Onze privé chauffeurs passen zich geheel aan uw wensen aan.

Uiteraard zijn de privé chauffeurs van 020taxiservice gediplomeerd volgens de CCV-normen en beschikken over een lijnbusbaan ontheffing in de gemeente Amsterdam, zodat u zo efficient mogelijk reist.

Onze chauffeurs zijn getraind in:

  • Een perfecte beheersing van de auto, ook onder moeilijke omstandigheden (sliptraining)
  • Correct rijden volgens de wegenverkeerswet
  • Correcte omgang met passagiers
  • EHBO
  • Spreken vloeiend Engels en u heeft de mogelijkheid tot een Frans/Duits/Arabisch sprekende chauffeurs.

Prijzen zonder prijsafspraak:   

Het starttarief in Amsterdam: € 25,-

Het starttarief per landelijke detachering is: € 80,-

Per KM: € 2.00

Per minuut: € 0.40

Prijzen op basis van een afspraak:

Het starttarief in Amsterdam: € 25,-

Het starttarief per landelijke detachering is: € 80,-

De rest is in overleg met de klant.

privechauffeur