Over ons

020taxiservice is ontstaan uit ruim 10 jaar taxi ervaring in Amsterdam en het rest van het land. Wij (A.Zian en B.Didech) zijn een combinatie van jarenlang taxi ervaring en kennis in service management. Meneer Didech heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vervoeren van personen en weet precies wat de klant verwacht van een kwalitatief goede taxi rit.  A.Zian heeft jarenlang ervaring in de dienstverlening bij zowel commerciele instanties als non-profit organisaties, deze ervaring wordt in de taximarkt toegepast met betrekking tot Quality Management. 020taxiservice onderscheidt zich door anders te handelen en anders te denken dan de mainstream taxi organisaties, doormiddel van kwaliteitsmanagement houden wij de kwaliteit van onze dienstverlening nauwkeurig in de gaten en zorgen wij ervoor dat alles tot op de puntjes toe geregeld is. Deze combinatie van jarenlange kennis van de markt en de dienstverlening zorgt ervoor dat wij een unieke combinatie zijn in de taxi branche. Elke rit bij 020taxiservice wordt gevalueerd en op basis daarvan zijn wij continue bezig met innoveren, investeren in onze voertuigen, technologieën en bieden wij  trainingen aan om onze chauffeurs continue te trainen om de juiste kwaliteit te leveren en te waarborgen.

020taxiservice garandeerd kwaliteit

Bij 020taxiservice bent u verzekerd en gegarandeerd van een betrouwbare professionele vervoerder. De missie van onze onderneming is dan ook simpel: De klant op een professionele wijze te vervoeren in alle betrouwbaarheid en comfort! Wij staan dan ook bekend om onze integriteit, eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie.

Wat doen wij?

U kunt als klant bij ons terecht voor al uw vervoerszaken. Wij trachtten ernaar om in een goede verstandhouding uw wensen en behoeften optimaal te kunnen verwezenlijken. Of het nou gaat om particulier of zakelijk vervoer, internationaal of nationaal vervoer, bij 020taxiservice regelen wij dat voor u! Wij regelen het voor u! Zodat uzelf, uw dierbare of uw relaties met een gerust hart door 020taxiservice kan laten vervoeren. Onze dienst zit er pas op als u tevreden bent!

U kunt bij ons terecht voor al uw vervoerszaken. Wij brengen uw wensen en behoeften in kaart om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Of het nou gaat om particulier of zakelijk vervoer, internationaal of nationaal vervoer.

 

Aanvullende informatie

– Rijden op rekening is mogelijk voor bedrijven;          

– Onze taxi’s accepteren pin en creditcard;

– Vervoer in Amsterdam en omstreken;

– Nationaal en internationaal vervoer;

– Particulier en zakelijk vervoer;

– Hotel transport service;

– Luchthaven vervoer;

– V.i.p service.

taxiteam