Schiphol airport service

Geen stress en zorgen

De chauffeurs van 020taxiservice zorgen ervoor dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week op een plezierige manier en zonder zorgen wordt vervoerd van en naar luchthaven Schiphol. Komt u zojuist van een zakenreis in het buitenland of heeft u genoten van een welverdiende vakantie? 020taxiservice zorgt ervoor dat u weer zo comfortabel mogelijk thuis wordt gebracht, waarbij onze volle aangedacht gericht is op de comfort en gemak voor u! Wij begrijpen dat reizen soms best hectisch kan zijn en als u als klant meerdere uren in een vliegtuig heeft gezeten u zonder poespas bij aankomst op Schiphol zo snel mogelijk naar u plaats van bestemming wilt komen. Onze chauffeurs begrijpen wat een reizende klant op dat moment nodig heeft en deze zal er altijd voor zorgen dat u op een veilige en plezierige manier onder het genot van alle comfort en luxe op u plaats van bestemming komt!

Vaste tarieven Schiphol

Het wegbrengen en ophalen van passagiers van en naar Schiphol behoort tot een van de activiteiten van 020taxiservice waar wij dagelijks mee bezig zijn. Wij begrijpen als geen ander dat het nemen van een taxi naar de luchthaven niet behoort tot een van de goedkoopste activiteiten die u op vakanatie of zakenreis gaat doen. Daarom hebben wij besloten om te werken met vaste prijzen naar de luchthaven, dit om de rit voor onze klanten goedkoper aan te kunnen bieden in de hoop dat u blijft kiezen voor 020taxiservice. Wij bieden kwalitatief hoogwaardig vervoer tegen de meest gunstige tarieven. Dit wordt gerealiseerd door de loyaliteit van de klant aangezien deze zijn daarop volgende taxirit van of naar de luchthaven weer reserveert bij 020taxiservice! Wij hebben als doel om de klant het gevoel van comfort, luxe en gemak te geven tegen een vriendelijke prijs.

Vaste aanbieders van taxidiensten van en naar het vliegveld hanteren premium prijzen naar het vliegveld aangezien deze hun activiteiten alleen berusten op luchthaven vervoer,  bij ons is dat niet het geval! Wij richten ons niet alleen op Schiphol vervoer en hoeven daarom ook geen hoge premium prijzen te hanteren. Verder spelen graag in op uw wensen en bieden juiste- en persoonlijke verzorging. Onze taxi’s zorgen dat u van huis of kantoor op tijd wordt opgehaald en op het geplande tijdstip aankomt op Schiphol.

De vaste prijzen vanaf Amsterdam:

Amsterdam West ⇔ Schiphol airport                     € 32,-

Amsterdam Oost ⇔ Schiphol airport                      € 39,-

Amsterdam Zuid ⇔ Schiphol airport                      € 32,-

Amsterdam Noord ⇔ Schiphol airport                  € 44,-

Amsterdam Bijlmer ⇔ Schiphol airport                € 44,-

Amstelveen ⇔ Schiphol airport                                 € 29,-

(Alle prijzen zijn inclusief BTW)

Vaste prijzen vanaf rest van het land:

Voor het vervoeren van en naar het vliegveld voor klanten die zich buiten Amsterdam bevinden is het maken van een prijsafspraak uiteraard het meest voordelig. U kunt contact met ons opnemen via 06 86 11 66 00 of via onze mail info@020taxiservice.nl