Tours

Tours

Amsterdam is in onze opinie een van de mooiste steden ter wereld! Amsterdam heeft een rijke historie met prachtige musea en vele interessante bezienswaardigheden. Er is genoeg te doen in Amsterdam zoals het nemen van een van de verschillende tours door de stad of om gewoon lekker ontspannen te shoppen of een van de vele hoogwaardige restaurants te bezoeken. De omgeving van Amsterdam heeft ook genoeg te bieden aan interessante historische en moderne bezienwaardigheden. Volendam al eeuwen bekend als een authentiek vissersdorp of de Zaanse schans in Zaandam. Maak u bezoek aan Amsterdam en omgeving een memorabele moment voor u de familie en u relaties! Onze moderne wagenpark heeft genoeg luxe en comfortabele wagens ter beschikken om ervoor te zorgen dat u zo ontspannen mogelijk kan genieten van de culturele schatten van Amsterdam en omgeving zonder in een overvolle tour bus te zitten.

Onze chauffeurs zijn Amsterdammers die al jarenlang in de stad wonen en kennen zoals geen andere, krijg echte “inside” informatie van personen die er wonen, werken en houden van de stad. 020taxiservice is een echt Amsterdams bedrijf en onze passie en liefde voor de stad willen wij graag overbrengen aan u!

Onze professionele chauffeurs kunnen u maatwerk leveren met betrekking tot de tour. Onze service staat bekend als hoogwaardig en professioneel, wij bieden maatwerk voor bijvoorbeeld senioren, families of prive groepen. Wij weten wat de behoeften zijn van onze klanten en passen onze dienst aan u aan! Pak de kans om te genieten van Amsterdam en omgeving in absolute rust en comfort begeleid door een professionele chauffeur met alle “inside” kennis.

Wij beschikken over chauffeurs die verschillende talen machtig zijn zoals: Engels, Frans, Duits, Arabisch, Turks.

Neem contact met ons op voor een boeking op maat: 06 86 11 66 00 of mail ons op: info@020taxiservice.nl

71284