Zakelijk

Zakelijke Taxi

020taxiservice is een betrouwbare partner op het gebied van zakelijke personenvervoer. Wij hebben jarenlange ervaring opgedaan in het vervoeren van zakenrelaties en hebben tevens met verschillende bekende Nederlanders gewerkt. Binnen onze wagenpark hebben wij altijd taxi’s tot onze beschikking om uw gasten, zakenrelates en medewerkers een luxe en comfortable taxirit te kunnen verzorgen, speciaal aangepast aan al uw wensen.

Kiest u voor een zakelijke taxi, dan kunt u profiteren van verschillende gemakken en voordelen die 020taxiservice biedt aan onze zakelijke klanten. Zo is het mogelijk om op rekening te rijden en als organisatie kunt u profiteren van een korting die kan oplopen tot 20 procent van de ritprijs, loyaliteit wordt bij ons beloond! Onze zakelijke chauffeurs spreken uiteraard vloeiend Engels en verder hebben wij ook Franstalige en Duitstalige chauffeurs tot onze beschikking. U kun ook aangeven of onze chauffeurs zakelijk of casual gekleed dienen te gaan, de service is compleet aan te passen aan uw wensen. Verder bieden wij de mogelijkheid aan om met alle internationale creditcards te kunnen betalen.

“Customized “zakelijk taxivervoer

Afhankelijk van uw wensen hebben wij voor zakelijke ritten een aantal voertuigen beschikbaar waarvan de meeste van het type E-Classe Mercedes-benz zijn. Onze auto’s zijn voorzien van alle mogelijke luxe en zijn niet ouder dan een paar jaar. Zoals eerder aangegeven heeft u de mogelijkeheid de rit aan te passen aan al u wensen zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een vaste chauffeur of voertuig te bestellen, zo zal deze chauffeur en/of voertuig bij een reservering van u organisatie altijd worden aangeleverd.

Prijsafspraak of rijden op de meter

Wij bieden onze zakelijke klanten de optie om te rijden op basis van een prijsafspraak, zo zullen er bijvoorbeeld tijdens een conferentie veel ritten plaatsvinden tussen Schiphol en een hotel in Amsterdam bijvoorbeeld het Okura Hotel. Op de meter zal deze rit tussen de 35 en 40 euro zijn met een vaste prijsafspraak zal deze rit uitkomen op 32,- euro, heeft u tien personen die naar de luchthaven moeten scheelt u dat toch 80 euro!

Internationale zakelijke ritten ontvangen standaard een korting van 10% en hebben tevens de optie om een prijsafspraak te maken, dubbele voordeel dus!

Reserveer uw zakelijke taxi

020taxiservice biedt onze zakelijke klanten de meest ervaren chauffeurs aan die precies weten hoe om te gaan met u medewerkers, gasten of zakenrelaties. Wij begrijpen dat professionaliteit en de beste service gepaard gaat met oog voor details!

Heeft u meer vragen over ons zakelijk taxivervoer of wilt u uw organisatie bij ons aanmelden ? Bel ons 06 86 11 66 00, of mail ons op: info@020taxiservice.nl.

taxi-instyle-zakelijk